تبریزکهن-رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی گفت: از محل اعتبارات سال ۹۹ حدود ۴۶ میلیارد تومان در استان اعتبار وجود دارد که تا پایان سال مالی باید جذب و توزیع شود.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز، داود بهبودی در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سال ۹۹ که به شکل مجازی برگزار شد، اظهار کرد: اعتبارات تبصره ۱۹ در استان مبلغ قابل توجه و بهره مندی از آن منوط به عقد قرارداد مشارکت با بخش خصوصی است.
وی افزود: این اعتبارات برای فعالسازی و حمایت از طرح های سرمایه گذاری، در حال بهره برداری، نیمه تمام، خاتمه یافته و حتی جدید در جهت واگذاری آنها به بخش خصوصی اختصاص می یابد.
بهبودی ابراز داشت: از محل اعتبارات سال ۹۹ حدود ۴۶ میلیارد تومان در استان اعتبار وجود دارد که در شورای برنامه ریزی باید تصویب و توزیع شود؛ البته از محل این اعتبارات دولت حداکثر ۳۰ درصد از منابع یک طرح را پشتیبانی می کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی در عین حال خاطرنشان ساخت: اعتباری در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد تومان به شکل اهرمی با این منابع در استان قابل مدیریت است.
وی تاکید کرد: برای استفاده از این اعتبارات و عقد قرارداد فقط تا پایان سال مالی مهلت وجود دارد؛ بنابراین دستگاه های اجرایی هر چه سریع تر باید طرح های مشمول این آیین نامه را شناسایی کرده و با لحاظ حداکثر ۳۰ درصد تعهد دولت و ۷۰ درصد آورده بخش خصوصی شرایط لازم برای عقد قرارداد طرح ها را فراهم آورند.
بهبودی تصریح کرد: اگر بتوانیم با این ۴۶ میلیارد تومان نزدیک به ۲۰۰ پروژه را از سمت دولتی به سمت بخش خصوصی هدایت و توجیه پذیر کنیم گام بزرگی در جهت ایجاد اشتغال و رونق و جهش تولید برداشته ایم.
لازم به ذکر است، گزارش عملکرد سال ۱۳۹۸ و برنامه های سال ۱۳۹۹ کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی و عشایری، گزارش طرح «ارائه راهبرد عملی برای توسعه اشتغال روستائی ۶۵ روستای منتخب» و گزارش طرح محرومیت زدائی بسیج سازندگی از جمله موارد مطروحه در جلسه امروز بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی؛لزوم جذب اعتبارات ۴۶ میلیاردی آذربایجان شرقی تا پایان سال مالی
تبریزکهن-رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي گفت: از محل اعتبارات سال ۹۹ حدود ۴۶ ميليارد تومان در استان اعتبار وجود دارد كه تا پايان سال مالي بايد جذب و توزيع شود.
لینک کوتاه :
https://www.tabrizkohan.ir/?p=1178
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جشنواره بزرگ حضرت مالک اشتر ( ره) در تیپ ۴۱ متحرک هجومی شهیدآبشناسان برگزارشد
تبریزکهن-جشنواره بزرگ حضرت مالک اشتر ( ره) در تیپ ۴۱ متحرک هجومی شهید آبشناسان با حضور مسئولین لشگری و روحانیون وتعدادی از خانوادههای کارکنان پایوردر سینما سرباز منازل سازمانی شهید آبشناسان این تیپ برگزار شد.
دیدارجمعی ازمسولان استانی و کشوری بنیاد شهد و امور ایثارگران ازخانوده شهید رسول زارع زاده
تبریزکهن-محمدصادق خزائی ازکارشناسان اداره کل حراست بیناد شهید و امور ایثارگران ،جابر ابوالفتح زاده مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجانشرقی و هیئت همراه از خانواده شهید دکتر رسول زارع زاده دیدار به عمل آوردند.
ارمغان معلم از تاریخ تا آینده در گذر حال
تبریزکهن-یادداشت/ ارمغان معلم از تاریخ تا آینده در گذر حال ای که خود معلم ازلی و برایم ندای فاستقم در قبال مظالم و سرزنش های ارباب ستم سروده بر ابزار تعلیم و کتابت قسم سرودی مرا اینک جانشین معلم ابوالبشری همان مسند و مسئولیت برای رجایی بشر و تعالی اندیشه نهاده اند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.