دوشنبه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۵
پ
  • شناسه : 2281
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۶
  • ۰ دیدگاه

سرمایه گذاری شیرین عسل دراقتصاد مقاومتی به عنوان نماد شرکت برتر آذربایجانشرقی

سرمایه گذاری شیرین عسل دراقتصاد مقاومتی به عنوان نماد شرکت برتر آذربایجانشرقی
سرمایه گذاری شیرین عسل دراقتصاد مقاومتی به عنوان نماد شرکت برتر آذربایجانشرقی
 تبریزکهن-آئین امضای تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر در محل وزارت صمت برگزارشد.
 تبریزکهن-آئین امضای تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکت‌های برتر در محل وزارت صمت برگزارشد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛این مراسم با حضور وزیر صمت، معاون قضایی دادستان کل کشور، استانداران ومعاونین ،مسولین ادارات صمت استانها و برخی نمایندگان مجلس و نیز مقامات قضایی استانهای شرکت کننده شرکت‌های برتر برگزارشد.
در ضمن از استان آذربایجانشرقی ریاست محترم سازمان صمت و معاونت محترم اقتصادی استانداری ،معاونت دادگستری استان و مدیرعامل شرکت شیرین عسل حضور داشتند.
لازم به توضیح است پروژه ها در زمینه صنایع غذایی و نساجی و دامپروری و‌کشاورزی گلخانه ای و خودرو سازی سبک و سنگین تعریف شده است.

بر اساس این گزارش شرکت‌های چادرملو، ماشین سازی اراک، آلومینیوم المهدی، نفت سپاهان و شرکت شیرین عسل حدود ۶ میلیارد دلار برای توسعه طرح‌های اقتصاد مقاومتی سرمایه گذاری خواهند کرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

تکذیب شایعه «مرگ کودک تبریزی» توسط رئیس بیمارستان شهید محلاتی/ هیچ‌گونه موردی در سیستم ما ثبت نشده است ۲۹ شهریور ۱۴۰۵

تکذیب شایعه «مرگ کودک تبریزی» توسط رئیس بیمارستان شهید محلاتی/ هیچ‌گونه موردی در سیستم ما ثبت نشده است

مهرتبریز- سرویس سلامت: اخیراً انتشار مطلبی غیرموثق در فضای مجازی و بازنشر آن توسط برخی پایگاه‌های خبری همچون «تابناک» و «عصر ایران» مبنی بر «مرگ کودک ۴ ساله تبریزی بر اثر حمله سگ‌ها و نبود واکسن هاری در بیمارستان‌های استان» و انتساب این حادثه به بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی شهید محلاتی (ره) تبریز، موجی از نگرانی را در میان شهروندان ایجاد کرد. در همین راستا، خبرنگار اقتصاد دوم گفتگویی با ریاست این مرکز درمانی انجام داده است تا جزئیات این ماجرا را جویا شود.

سفیر زیمبابوه خواستار راه‌اندازی خط مونتاژ تراکتور ایرانی در کشورش شد ۲۷ شهریور ۱۴۰۵

سفیر زیمبابوه خواستار راه‌اندازی خط مونتاژ تراکتور ایرانی در کشورش شد

تبریزکهن- برایت کوپمبا، سفیر زیمبابوه در ایران و هیات همراهش، در جریان نشست مشترک و بازدید از خطوط تولید گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، با اشاره به ظرفیت‌های این مجموعه و تجربه ایران در توسعه صنعتی، تراکتورسازی را نمونه‌ای موفق از اقتصاد مقاومتی دانست و بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و صنعتی میان دو کشور تأکید کرد.

استیضاح حق مجلس است؛ اما با سؤالات دیروز نمی‌توان شرایط امروز کشور را داوری کرد ۲۶ شهریور ۱۴۰۵

استیضاح حق مجلس است؛ اما با سؤالات دیروز نمی‌توان شرایط امروز کشور را داوری کرد

گفته شده طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی در ۲۲ محور تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس شده است. همین عدد به‌تنهایی مسئله‌ای را ثابت نمی‌کند. مهم این است که پشت هر محور چه سندی قرار دارد، مسئول قانونی آن چه دستگاهی است و وزیر دقیقاً چه اختیار و امکانی برای حل آن داشته است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.