سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در تبریزبرگزار می شود
سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در تبریزبرگزار می شود
تبریزکهن-مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی خبر از برگزاری سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی داد.

تبریزکهن-مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی خبر از برگزاری سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس در فضای مجازی داد.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛سردارسرتیپ دوم پاسداراصغر عباسقلی زاده همزمان با سالروز بزرگداشت شهدای هفتم تیر در مصاحبه با خبرنگاران خبر از سومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی به میزبانی آذربایجان شرقی در تبریز داد .

وی در این نشست که در محل موزه دفاع مقدس تبریز برگزار شد، طی سخنانی افزود: عمده هدف ما دفاع از برگزاری این جشنواره دفاع از مظلومان و توجه مردم جهان به ظلم و ستم قدرت های استکباری بوده و معتقد هستیم راه عزت و شرافت همانا در ادامه راه شهدا می باشد.

سردار عباسقلی زاده خاطرنشان شد :این جشنواره در راستای اشاعه نشر وگسترش فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس، در جهت انتقال پیام رسای شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه های مقاومت به ملت های آزادیخواه دنیا و نشر و گسترش فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و مقاومت در راستای همنوایی جهانی برای مقابله با استکبار از سوی این بنیاد تدوین گردیده است.

جانشین سپاه عاشورا تصریح کرد :امروزاصلی ترین موضوع، ایستادگی در برابر ظلم استکبار جهانی است که باید در زمینه‌ بصیرت افزایی انسان ها برای آزادی از استکبار و حفظ عزت نفس انسان ها قدم برداشته و استکبار جهانی را در ادامه خوی استبدادی مأیوس کنیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی با تاکید به این موضوع که اگر بتوانیم با برگزاری این جشنواره پیام رسان شهدای انقلاب، دفاع مقدس، جبهه مقاومت، امنیت و … باشیم، به نوعی زمینه ساز اضمحلال اسبکبار جهانی را فراهم نموده ایم .

سردارعباسقلی زاده، ادامه داد: این جشنواره در پنج محور شامل پایگاه های اطلاع رسانی و خبری، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی، نرم افزارهای کاربردی، هنرها و سرگرمی های دیجیتال و بخش آزاد برگزار می شود.

وی  عنوان کرد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره ۳۱ شهریور بوده و جامعه مخاطبان آن کلیه مردم ایران و پشتیبانان نظام جمهوری اسلامی در جبهه های مقاومت هستند.

این فرمانده ارشد در سپاه عاشورا  با اشاره با نقش فضای مجازی در شرایط کنونی گفت ؛ اینک در کل دنیا فضای مجازی به خیلی از فضا ها فایق و غالب شده و ما انتظار داریم اهالی مطبوعات درجهت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت بیش ازاین در جامعه نقش ایفا نمایند .

وی درادامه به آخرین وضعیت موزه دفاع مقدس آذربایجام شرقی پرداخت و گفت:جا دارد از شهرداری و شورای شهر تبریز تشکر می‌کنیم که بودجه خاصی را برای تکمیل این پروژه  مصوب نمودند و تاکنون از ۳ میلیارد تومان بودجه مصوب، ۷۰۰ میلیون تومان تحقق یافته است وانتظار می رود با ورود شورای جدید و مسولان آتی الباقی اعتبارات نیز تزریق گردد .

عباسقلی زاده تصریح کرد؛ در کل دنیاساخت موزه های دفاع مقدس به صورت استانی و یا ایالتی احداث می شود و در کشور ما نیز با کمک دولت، شهرداری و خیّرین این موضوع عملیاتی می گردد که در این راستا  به ترتیب ۴۰، ۴۰ و ۲۰ درصد از کار را عهده دار هستند و تاکنون مقدار محدودی از این اعتبارات صرفا از شوی شهرداری عملیاتی شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی در پاسخ به انتقادمحمدرضا ایازی خبرنگار خبرگزاری آریا در خصوص کم توجهی به وضعیت خانواده های شهدا و ایثارگران در روستاهای دور افتاده استان افزود: ماموریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ابلاغ اسامی و مشخصات شهدای اقشار مختلف به نهاد های لشکری و کشوری است و برای ما هیچ تفاوتی ما بین شهدا وجود ندارد .

وی تاکید کرد : همان اندازه که ما برای فرماندهان دوران جنگ ارزش قائل هستیم، برای شهدایی که از روستاهای دور دست و به صورت داوطلبانه عازم جبهه های حق علیه باطل شدند، ارزش و جایگاه خاصی قائل هستیم و ما نیز از وضعیت نامناسب برخی از خانواده های شهدا در روستاها و مناطق محرم ناراحت هستیم و متاسفانه فرزندان و خانواده های شهدا در  روستاها بسیار گله مند هستند.

عباسقلی زاده ادامه داد : اگر به صورت مصداقی خانواده شهید و یا فرزند شهیدی را سراغ  دارند که در حق وی بی مهری شده اطلاع دهند تا حداقل این بنیاد در حد وسع اقدام نماید .

در ادامه این نشست معاون روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی هم با اشاره به اهداف این جشنواره گفت:  دو دوره قبلی جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی در تهران برگزار شده بود که امسال برای اولین بار میزبانی این جشنواره به استانی غیر از تهران به آذربایجان شرقی محول گردیده و همکاری خوبی با سازمانها و ادرات به عمل آمده است .

صمد علی بیگلو افزود: محورهای برگزاری این جشنواره شامل پایگاه های اطلاع رسانی و خبری، شبکه های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، نرم افزارهای کاربردی، هنر ها و سرگرمی‌های دیجیتال و بخش آزاد است.

وی اضافه کرد: مطالبی در بخش تارنماها، وبلاگ‎‌ها، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که تا قبل از پایان مهلت ارسال آثار ، منتشر شده باشد و عزیزان باید حتما سایت خود را در سامانه جشنواره به نشانه “defafestival.com” ثبت کنند.

 معاون روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی خاطر نشان گردید : لازم است در بخش هنرها و سرگرمی های دیجیتال آثار باید در قالب پویانمایی، کلیپ، موشن گرافیک، اینفوگرافیک و پادکست و انواع بازی های یارانه ارایه شود.

علی‌بیگلو، ادامه داد: بخش آزاد شامل مواردی است که در چهار دسته‌بندی قبلی قابل ارایه نبوده و آثار رسیده به صورت موردی توسط کمیته داوران ارزیابی و معرفی می‌ شود.

گفتنی است : اهداف عملیاتی این جشنواره به شرح ذیل می باشد:

۱- تبیین، انعکاس و ترویج ارزش‌ها و فرهنگ غنی دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی.

۲- اندیشه‌پروری، معرفت‌افزایی و تبیین مبانی نظری، شاخص‌ها و معیارهای امروزی نحوه حضور موفق و فعال دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی و تبیین راه‌کارهای ترویج و گسترش آن.

۳- انتقال آرمان‌های ارزشی و بینش‌های دفاع مقدس و مقاومت به نسل جوان در قالب‌های نو.

۴- استفاده از ابزارهای نوین رسانه‌ای، هنری و… در فضای مجازی برای انتقال مفاهیم دفاع مقدس و مقاومت.

۵- جلب مشارکت، حمایت و سهیم نمودن نهادهای فعال فرهنگی مردمی مؤثر در فضای مجازی.

۶- شناسائی، شبکه‌سازی و به کارگیری فعالان فضای مجازی متخصص و متعهد در حوزه دفاع مقدس و مقاومت.

۷-  ایجاد زیر ساخت‌های لازم جهت حمایت‌های مادی و معنوی از فعالان حوزه دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی.

۸- جمع آوری و ایجاد بانک اطلاعاتی از فعالان و تشکل‌های صنفی حوزه دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی.

۹- تشکیل هیئت اندیشه‌ورزان تخصصی فضای مجازی جهت تهیه نقشه راه برای فعالیت بنیاد در فضای مجازی.

۱۰- ترغیب و تشویق متخصصین و فعالان فضای مجازی در خلق آثار جدید با محوریت دفاع مقدس و مقاومت.

۱۱- جذب، هدایت و سازماندهی گروه‌های تخصصی از بین دانشجویان، هنرجویان و دیگر جوانان مبتکر و خلاق.

۱۲- ایجاد زیر ساخت و فراهم نمودن امکانات برای تولید محتوای دیجیتال جهت نشر در فضای مجازی.

ایازی / تبریز کهن