وی با اشاره به برنامهها و طرحهای نیروی دریایی ارتش در سواحل جنوب کشور، اظهار داشت: تلاش میکنیم با استفاده از ظرفیتهای علمی و صنعتی استان آذربایجان شرقی، برنامههای خود را بویژه در حوزه محرومیتزدایی در این مناطق توسعه دهیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین از فعالیت ۹ هنرستان علوم و فنون دریایی در نقاط مختلف کشور خبر داد و با تأکید بر اینکه آمادهایم مشابه این هنرستان را در تبریز هم دایر کنیم، گفت: فارغالتحصیلان این هنرستان علاوه بر دیپلم آموزشوپرورش، مدرک بینالمللی سازمان بنادر و کشتیرانی هم دریافت میکنند و میتوانند در تمام ارگانهای دریایی مشغول به کار شوند.
امیر دریادار ایرانی همچنین بر استفاده از ظرفیتهای علمی و فناوری در حوزه صنایع دریایی تأکید کرد و گفت: زمینه برای ورود جوانان نخبه و مبتکر به این حوزه فراهم است و خود ما نخستین مشتری محصولات فناورانه هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی هم از پیشنهاد تأسیس هنرستان علوم و فنون دریایی در تبریز استقبال کرد و گفت: ظرفیتها و فرصتهای اشتغال در صنایع دریایی ناشناخته است و امیدواریم با حمایت نیروی دریایی ارتش بتوانیم زمینه ورود جوانان به این عرصه را فراهم کنیم.
عابدین خرّم با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی به عنوان ذوالفقار ولایت همواره در قلب ما جا دارد، گفت: همه بخشهای استان آماده همکاری با ارتش و کمک به پیشبرد اهداف آن هستند.
وی همچنین با تبریک انتصاب امیر دریادار ایرانی به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش، گفت: اعتماد رهبر معظم انقلاب به جنابعالی بسیار باارزش است و از زمان انتصاب شما که از نیروهای باتجربه ارتش هستید، روح تازهای در کالبد نیروی راهبردی دریایی دمیده شده است.