صومی و دانشگاه علوم پزشگی تبریز واقداماتی که در یادها خواهد ماند
صومی و دانشگاه علوم پزشگی تبریز واقداماتی که در یادها خواهد ماند

محمد حسین صومی (متولد ۱۳۴۱ – اهر) فوق متخصص گوارش و کبد کشور ایران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.اقدمات او در زمینه ایجاد زیر ساختهای دانشگاهی، سلامت و فناوری اطلاعات و نیز تجهیز و راه اندازی بیمارستانها، خوابگاهها و مراکز بهداشتی در سطح استان آذربایجان شرقی مورد توجه و تحسین عموم و نخبگان […]

محمد حسین صومی (متولد ۱۳۴۱ – اهر) فوق متخصص گوارش و کبد کشور ایران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.اقدمات او در زمینه ایجاد زیر ساختهای دانشگاهی، سلامت و فناوری اطلاعات و نیز تجهیز و راه اندازی بیمارستانها، خوابگاهها و مراکز بهداشتی در سطح استان آذربایجان شرقی مورد توجه و تحسین عموم و نخبگان قرار گرفته است. احداث ۴۰۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی در دوران ریاست دکتر صومی در دانشگاه اقدام بزرگی است که برای همیشه در خاطر ها خواهد ماند.

اضافه شدن  ۱۶۹ دستگاه دیالیز به مجموعه دیالیز استان، احداث پارکینگ ۲۵۰۰ خودرویی برای مراجعان بیمارستان امام رضا، ساخت بزرگترین خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی کشورنمونه ای از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط  دانشگاه  علوم پزشگی تبریز در زمان مدیریت این مجموعه است.
با احتساب چهل و شش دستگاه آمبولانس که قبلا به این ناوگان اضافه شده،  تعداد آمبولانس ها ی این ناوگان به ۱۴۶ دستگاه افزایش یافته است. ناوگان آمبولانس اورژانس استان حدودا دو برابر شده است.احداث  ۳۲ مرکز سلامت  در تبریز که نقش مهم در در سرویس دهی وپایش سلامت همشهریان دارد.

خوشبختانه با ایجاد بخش پیوند اعضا که ساخت آن را در دوره اول دولت یازدهم کلید خورده بود پیوند کبد نیز انجام شد و اکنون یکی از بهترین بخش‌های پیوند اعضا راه اندازی شده است. تبریز پس از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شیراز به قطب سوم پیوند کبد و کلیه تبدیل شد که با تلاش متخصصان در طول مدت دو هفته دو پیوند کبد و شش پیوند کلیه انجام شد که این تعداد عمل در این مدت کم نظیر است.

در دو و نیم سال گذشته بیش از ۱۰۰ تخت سی سی یو و آی سی یو خریداری و راه اندازی شده است.

افتتاح  اتاق تمیز در مرکز رشد و فناوری های دارویی در سالجاری تا پایان سالجاری نیز یک اتاق تمیز دیگر در بیمارستان شهید مدنی تبریز احداث خواهد شد و ساخت یک اتاق تمیز دیگر در مرکز بیوتکنولوژی دارویی در سال آینده در برنامه کاری دانشگاه قرار دارد.

 دریفت مجوز ایجاد انستیتو سلول های بنیادی و طب بازساختی که در آینده منشا اثذات خیر در مجموعه سلامت استان خواهد گردید.دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه نسل سوم دانشگاهی که کارآفرین بوده و با توجه به فناوری ها و تولید محصولات ضمن ایجاد زمینه کاری مناسب قسمتی از اعتبارات مورد نیاز خود را از محل محصولات خود تامین می کند.

راه اندازی کشت سلول پوست که اقدام بی نظیر ودر خور توجهی می باشد کاربرد محصول این کشت برای سوختگی های پوست با درصد بالا بوده که در زمان مدیریت جناب دکتر صومی به ثمر نشست که آثار مثبت آن در درمان سوختگی های پیشرفته قابل توجه خواهد بود. ایجاد یک مرکز جامع سرطان در استان از جمله اقدامات موثر دانشگاه علوم پزشگی تبریز بعنوان مرکز جامع شمالغرب در در سال آینده محقق خواهد شد. افتتاح بزرگ‌ترین اورژانس شمال‌غرب کشور در تبریز با ۱۱۰ تخت یکی دیگر از اقدامات موثر این مجموعه می باشد.که همگی نشان دهنده روحیه جهادی وتلاش خستگی ناپذیر جناب صومی در طول شش ساله مدیریت شان بر مجموعه دانشگاه تبریز که هر چند بی نقص نیست ولی قابل دفاع وباعث افتخار است.نکته مهم شخصیتی ایشان عملکرد رو به جلو بدون در گیر شدن در حاشیه ها می باشد یعنی با عملکردشان جواب حاشیه سازان که فقط دنبال منافع قبیله ای وسیاسی هستند را داده اند.