تبریزکهن-پس از تلاش های مستمر سه ساله ، شرکت آب و فاضلاب مراغه برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی موفق به اخذ ماده ۲۳ برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهری گردید .
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ وجود شبکه های جمع آوری و تصفیه فاضلاب یکی از اصلی ترین توسعه پایداری شهری است و به حدی اهمیت این موضوع بالاست که از پساب خروجی تصفیه خانه در بسیاری از موراد کشاورزی نیز مورد استفاده قرار می گیرد .
براساس این مصوبه مبلغ سیصد میلیارد تومان بصورت ویژه از محل ماده ۲۳ بودجه سال ۱۴۰۱ برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهری از قبیل احداث ۱۱۴ کیلومتر شبکه فاضلاب و اجرای مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب مراغه پایدار گردید که بر اساس پیشرفت فیزیکی پروژه ها در آینده از این مبلغ تخصیص خواهد یافت . از مشخصات فنی این پروژه بسیار مهم ، ساخت مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب مراغه به ظرفیت ۱۳۲۰۰ متر مکعب در شبانه روز و همچنین اجرای طرح توسعه شبکه آب و فاضلاب در شهرکهای تازه احداث و بخشی از شبکه سنتی فاضلاب شهر مراغه اصلاح و بازسازی میشود.
با اجرای مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب مراغه شهر مراغه تا ۳۰ سال آینده مشکل شبکه و تصفیه خانه فاضلاب بطور کامل برطرف خواهد شد .
شرکت آبفا مراغه موفق به اخذ ماده ۲۳ برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهری گردید
تبریزکهن-پس از تلاش های مستمر سه ساله ، شرکت آب و فاضلاب مراغه برای اولین بار در سطح استان آذربایجان شرقی موفق به اخذ ماده 23 برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهری گردید .
لینک کوتاه :
https://www.tabrizkohan.ir/?p=5461
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی خبرداد: بهره برداری از۱۴۶پروژه برق رسانی باهزینه ای بالغ بر ۷۲۵میلیارد تومان دردهه فجر
-مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی: در حال گذر از بستر مس به فیبرنوری هستیم
ایران به فینال میرسد / این تیم لیاقت قهرمانی آسیا دارد
تبریزکهن-علی مبارکی، هافبک دفاعی ایرانی کشورمان، درباره عملکرد تیم ملی ایران و بازی های ایران در جام ملت آسیا گفت: تیم ملی ایران با نشان دادن عملکرد برتر خود، نشان داد که لیاقت قهرمانی آسیا را دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی خبرداد:
بهره برداری از۱۴۶پروژه برق رسانی باهزینه ای بالغ بر ۷۲۵میلیارد تومان دردهه فجر
تبریزکهن-همزمان با دهه فجر چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۴۶ پروژه بزرگ و کوچک برق رسانی توسط شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی به بهره برداری می رسد.
-مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی:
در حال گذر از بستر مس به فیبرنوری هستیم
تبریزکهن-مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی گفت؛ از زمان آغاز بکار فیبر نوری در استان آذربایجانشرقی؛قریب به ۱۲ هزار و ۱۰۶ کیلومتر فیبرنوری در شهرها و بخش های مختلف این استان عملیاتی شده است و ما در حال گذر از بستر مس به فیبرنوری هستیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.