تبریزکهن-اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت مجازی به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور صنعتگران، اساتید دانشگاهی، دانشجویان و پژوهشگران و کارشناسان فعال در دستگاههای اجرایی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛مراسم افتتاحیه اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات در روز چهارشنبه مورخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر فرزان قالیچی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ مهندس محمدعلی برهانی زاد، مدیر عامل هلدینگ شیرین عسل و عضو شورای سیاست گذاری کنگره؛ دکتر مریم خوش منظر، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل و دبیر علمی کنگره برگزار شد.
در این کنگره ۱۴۳ مورد مقاله پذیرفته شد که ۱۳۴ مقاله در قالب پوستری و ۹ مقاله در قالب سخنرانی ارائه گردید. همچنین طی دو روز کنگره ۱۲ سخنرانی کلیدی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه های مختلف کشور صورت پذیرفت.
هم چنین اختتامیه این کنگره روز پنجشنبه مورخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور دبیر علمی و دبیر اجرایی کنگره، برگزار گردید و در پایان براساس نظر کمیته علمی و کمیته داوری، ۲ مقاله به عنوان مقالات برتر در سطح پوستری و سخنرانی اعلام گردید.
شایان ذکر است که تمامی مقالات در پایگاه سیویلیکا نمایه خواهد شد و گواهی مقالات از طریق سایت کنگره صادر می گردد.