به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛عیسی اورج زاده، اظهار داشت: در این راستا برای تامین اعتبار ۷۳ پروژه ملی در سطح استان، در حدود ۵۶۲ میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان اعتبار نیاز بود که در حدود ۵۳۴ میلیارد و ۵۴۳ میلیون تومان معادل ۹۵.۰۸ درصد تامین اعتبار گردید و تنها در حدود ۲۷ میلیارد و ۶۴۶ میلیون تومان معادل ۴.۹۲ درصد اعتبار لازم باقی مانده است و بقیه اعتبار نیز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، تأمین بودجه و تکمیل خواهد شد.
اورج زاده افزود: بیشترین اقبال مؤدیان مالیاتی استان به تخصیص مالیاتهای ابرازی در راستای پروژه های آموزش و پرورش با مشارکت ۷ هزار و ۱۱۶ مودی که میزان اعتبار لازم ۱۵۲ میلیارد و ۱۷۴ میلیون تومان بوده که ۱۰۰ درصد آن تامین اعتبار شده است، علاوه بر آن پروژه های صنعت و معدن (توسعه شهرک های صنعتی و کمک به صنایع)، فرهنگ و هنر و گردشگری، توسعه و خدمات شهری، روستایی و عشایری، اداره امور عمومی (احداث، بهسازی مراکز اداری و دولتی و ..) و ورزش و تفریحات نیز ۱۰۰ درصد تامین اعتبار شدهاند.
وی افزود: پروژه های آموزش عالی با مشارکت ۳ هزار و ۹۴۸ مودی که میزان اعتبار لازم ۱۰۶ میلیارد و ۲۳۹ میلیون تومان بوده که ۹۲.۳۳ درصد آن تامین اعتبار شده است، پروژه های حمل و نقل (احداث راه، رفع نقاط حادثه خیز و …) با مشارکت ۴ هزار و ۴۶۵ مودی که میزان اعتبار لازم ۱۰۴ میلیارد تومان بوده که ۹۱.۶۳ درصد آن تامین اعتبار شده است.
اورج زاده در ادامه افزود: پروزه های منابع آب (آبرسانی،کشاورزی و محیط زیست، آب و فاضلاب و …) با مشارکت ۲ هزار و ۷۱۹ مودی که میزان اعتبار لازم ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که ۹۳.۷۲ درصد آن تامین اعتبار شده است و پروژه های حفظ نظم و امنیت عمومی با مشارکت یک هزار و ۲۸۳ مودی که میزان اعتبار لازم ۳۹ میلیارد میلیون تومان بوده که ۸۲.۸۶ درصد آن تامین اعتبار شده است.
وی خاطر نشان کرد: «طرح نشاندار کردن مالیاتها» در راستای مردمی کردن اقتصاد روز چهارشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۳ به صورت رسمی رونمایی شد و بنا بر اعلام سیاستگذاران و مسئولان اقتصادی و همچنین کارشناسان حوزه مالیات طرح مزبور برای مودیان انگیزه بخش بوده و باعث می شود آنها احساس کنند که میتوانند در مسیر خدمات دولت و اولویتهای پروژه های «ملی» و «استانی» نقش آفرینی کنند.
وی گفت: مودیان در جریان ارائه فرم «تبصره ماده ۱۰۰» محل خرج کرد مالیاتهای پرداختی خودشان را با تخصیص آن به طرحها یا پروژههای اولویتدار ملی و استانی تعیین نمودند و به این شکل مشارکت مؤثری در توسعه و اجرای طرحهای سازنده در زمینههایی مثل بهداشت و درمان، آموزش، راه و ترابری و … انجام دادند.
وی افزود: طرحها و پروژهها طبق ضوابط قانونی و در چهارچوب معینی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از تمامی استانها انتخاب و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شده بودند و شرط اساسی در انتخاب طرح و پروژهها این موضوع بود که حداکثر منافع عمومی را به دنبال داشته باشند و با منابع در نظر گرفته شده تا پایان سال خاتمه پیدا کنند و به بهرهبرداری برسند.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی در ادامه افزود: به موجب آییننامه اجرایی هیات وزیران، سازمان امور مالیاتی کشور مبالغ تخصیص یافته مودیان به پروژهها را به صورت سیستمی به اطلاع سازمان برنامه و بودجه کشور میرساند و سازمان برنامه نیز حداکثر یک ماه پس از دریافت اطلاعات اختصاص یافته به پروژه ها نسبت به تخصیص و اعتبار بودجه به آنها اقدام میکند.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی تشریح کرد:
بیش از ۲۵ هزار مودی مالیاتی استان محل مصرف مالیات خود را مشخص کردند
تبریزکهن-مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی با اشاره به آییننامه اجرایی نشان دار کردن مالیاتها گفت: از آغاز اجرای این طرح در استان تا پایان مهلت تسلیم اظهارنامه، تعداد 147 هزار و 812 مؤدی در قالب فرم «تبصره ماده 100» نسبت به توافق مالیاتی اقدام نمودند که از این بین 25 هزار و 723 نفر از مؤدیان مالیاتی استان با نشاندار کردن مالیاتهای ابرازی خود، از بین 73 طرح و پروژه در حال اجرا استان، در تأمین اعتبار کامل 68 طرح و پروژه استان مشارکت نمودند.
لینک کوتاه :
https://www.tabrizkohan.ir/?p=8272
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رونمایی از تجهیزات جدید جمعیت هلالاحمر آذربایجان شرقی / تغییر نام بزرگترین مجموعه امدادی شمالغرب کشور به نام آیت الله آل هاشم
تبریزکهن-همزمان با سالروز آغاز امامت امام عصر، استان آذربایجان شرقی شاهد گشایش فاز جدید مرکز امداد و نجات شمالغرب کشور و تغییر نام آن به سومین شهید محراب آیت الله آل هاشم، افتتاح بیمارستان صحرایی ۳۶ تخت خوابی و الحاق ۴۰ دستگاه آمبولانس و خودرو امدادی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان به ناوگان هلال احمر استان بود.
برگزاری آیین رونمایی از پوستر روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۳ با حضور اصحاب رسانه در عمارت استانداری
تبریزکهن-رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از برگزاری مراسم تجلیل از واحدهای نمونه استان خبر داد و گفت: در این مراسم که پنجم مهرماه سال جاری برگزار می شود، از ۵۱ واحد نمونه، پیشکسوتان صنعت و طرح های تحقیقاتی و توسعه ای تجلیل خواهد شد.
دو فیلم بلند داستانی «عبور» و «در امتداد صبح» توسط محراب نورزاده کارگردان تبریزی تهیه و تولید شد
تبریزکهن؛در لوکیشن روستای «اولی کندی» از توابع شهر تبریز، فیلم «عبور» را با مدیریت تولید علی رشیدی، مدیر تصویربرداری جعفر نادری و صدابرداری میلاد اسدی جلوی دوربین برد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.