ارتقای طرح‌های تحقیقاتی در ایستگاه تیکمه‌داش
ارتقای طرح‌های تحقیقاتی در ایستگاه تیکمه‌داش
تبریز کهن- احمد بایبوردی رئیس مرکز در حاشیه بازدید از ایستگاه تحقیقاتی تیکمه‌داش، بر اهمیت توسعه فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی این ایستگاه تأکید کرد و گفت: عرصه تیکمه‌داش یکی از پایگاه‌های مهم تولید داده‌های علمی در حوزه کشت دیم و تحقیقات کاربردی است و باید ظرفیت‌های آن بیش از گذشته فعال شود.

به گزارش  آذربایجان شرقی،وی با اشاره به بازبینی وضعیت حصار و زیرساخت‌های حفاظتی ایستگاه اظهار داشت: حفاظت صحیح از عرصه‌های تحقیقاتی شرط اصلی اجرای طرح‌های دقیق و قابل استناد است و لازم است عملیات مرمت و تقویت حصار با اولویت در دستور کار قرار گیرد تا از بروز خسارت‌های احتمالی و ورود دام و عوامل مخرب جلوگیری شود.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آذربایجان شرقی همچنین وضعیت کشت دیم پاییزه و روند اجرای طرح‌های جاری در ایستگاه را مورد ارزیابی قرار داد و افزود: نتایج اولیه از استقرار مطلوب کشت دیم در بخش‌های نمونه حکایت دارد و اجرای طرح‌های تحقیقاتی در حوزه اصلاح ارقام، مدیریت بقایای گیاهی و شیوه‌های نوین تغذیه گیاه در این ایستگاه با جدیت ادامه دارد. وی بر استمرار پایش‌ها و حمایت از محققان برای دستیابی به یافته‌های قابل انتقال به بخش تولید تأکید کرد.
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی