به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: ادعا میکنیم که روش بازسازی مناطق زلزلهزده میانه و سراب، الگوی موفقی بود که باید مستندسازی و ثبت شود تا بتوان در حوادث مشابه از این تجربه استفاده کرد. وی […]
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: ادعا میکنیم که روش بازسازی مناطق زلزلهزده میانه و سراب، الگوی موفقی بود که باید مستندسازی و ثبت شود تا بتوان در حوادث مشابه از این تجربه استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از یک سال از وقوع این حادثه، تمام واحدهای تعمیری، بازسازی شده است؛ علت تکمیل نشدن واحدهای تخریبی هم افزایش قیمت مصالح ساختمانی و تمایل مالکان خانهها به توسعه واحدهای مسکونی خود بوده است.
پورمحمدی افزود: با موافقت سازمان برنامه و بودجه مقرر شد ۱۴۹ میلیارد تومان از تسهیلات واحدهای تعمیری که مازاد بر نیاز بود به بازسازی واحدهای تخریبی اختصاص یابد.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با قدردانی از همکاری سازمان مدیریت بحران کشور در مهار آتشسوزی جنگلهای ارسباران، گفت: استان ما منطقهای حادثهخیز است و نعمتهایی که در اختیار داریم مانند جنگلها و معادن، گاهی موجب بروز حوادث هم میشوند.
وی همچنین درخصوص نقشه گسلهای شهر تبریز، گفت: این نقشهها آماده شده و دستورالعمل مربوط به آن به زودی ابلاغ میشود؛ آنچه مهم است پیگیری مسأله ساختوساز در حریم گسلهاست که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
پورمحمدی درخصوص موضوع فرونشست زمین نیز گفت: رسیدگی به این مسأله نیازمند همکاری دستگاههای ملی است و از کمیته علمی میخواهم که راهکارهای لازم را در این خصوص ارائه کند.
استاندار آذربایجان شرقی درباره تأمین آب و برق مورد نیاز استان هم گفت: موضوع تأمین آب و برق مسألهای مهم است که اگر امروز اقدام جدی نکنیم در سال آینده با بحران روبهرو خواهیم شد.
وی افزود: ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل برنامه کوتاهمدت تأمین آب شرب تبریز نیاز است که امیدواریم از محل اعتبارات مدیریت بحران تأمین شود.