۹۰درصد دانه‌های روغنی و ۷۵درصد نهاده‌های دامی کشور وارداتی است
۹۰درصد دانه‌های روغنی و ۷۵درصد نهاده‌های دامی کشور وارداتی است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در نشست مشترک با فعالان گروه‌های جهادی آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از خواسته‌های اصلی رهبری در گام دوم انقلاب به‌دست بسیج سازندگی تحقق یافته است، اظهار داشت: جوانان‌ جهادی در حوزه محرومیت‌زدایی گام‌های بلندی برداشته‌اند. وی سند تحول بسیج سازندگی را مورد اشاره قرار […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در نشست مشترک با فعالان گروه‌های جهادی آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از خواسته‌های اصلی رهبری در گام دوم انقلاب به‌دست بسیج سازندگی تحقق یافته است، اظهار داشت: جوانان‌ جهادی در حوزه محرومیت‌زدایی گام‌های بلندی برداشته‌اند.

وی سند تحول بسیج سازندگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: طراحی و برنامه‌ریزی در ۴۲ سال انقلاب نشان داد که سپاه در هرکاری ورود کرد، ساختارسازی علمی و قوی داشته و در طراحی مسیر آینده هم موفق بوده است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه بسیج سازندگی با سابقه ۲۰ساله، به‌عنوان یک نهاده برخاسته از انقلاب کارهای بزرگی انجام داده است گفت: این سند تحول بسیج سازندگی باید نقشه راه و مبنای حرکت باشد.

وی با اشاره به اینکه باید کارهای بسیج سازندگی بر اساس سند تحول باشد، اما نیازهای جامعه و مطالبات مردم هدایت می‌کند، ابراز داشت: در صورت عدم حرکت بر ریل سند تحول، برخی از امور اصلی به حاشیه می‌رود.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی یکی از کارهای اضطراری است و نباید محور اصلی باشد، خاطرنشان کرد: اصل هدف حرکت جهادی در جهت رشد اقتصادی و محرومیت‌زدایی در راستای آرمان‌های انقلاب باشد.

وی با انتقاد از اینکه دستگاه‌های دولتی وظایفی به‌عهده دارند که کوتاهی کرده‌اند، افزود: این گروه‌های جهادی هستند که این خلأ را پر کردند و مدیران در دولت و ما در مجلس باید با پشتیبانی از جهادگران، کمک بیشتری داشته باشیم.

حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی، توانمندسازی اقشار محروم را مورد تأکید قرار داد و گفت: مناطق محروم را باید با محرومیت‌زدایی از جغرافیای کشور پاک کنیم.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد دانه‌های روغنی و ۷۵ درصد نهاده‌های دامی وارداتی است لذا باید کشاورزان را به‌سمت تولید این محصولات ببریم، ازاین‌رو گروه‌های جهادی در روستاها فعال شوند تا تولید و اشتغال در این حوزه تقویت شود.