دکتر شفیعی با تاکید بر رعایت اصول اخلاقی و پایبندی به منشور اخلاقی و رعایت آیین نامهها موجب ایجاد حس اعتماد در سطح جامعه میشود.
این استاد دانشگاه تصریح کرد :داوری نهادی مستقل است و این سازمان مردم نهاد، نقش ویژهای در حل و فصل اختلافات خواهد داشت و با توجه به این که داور با توافق طرفین انتخاب میشود، آرای صادره کمتر مورد اعتراض قرار می گیرد.
وی خاطر نشان شد: ازدیاد ورودی پروندهها فشار زیادی به قضات وکارکنان قضایی وارد میکند لذا بهرهگیری از ظرفیت های داوری میتواند در ایجاد بهداشت قضایی مؤثر واقع باشد.
مدیر انجمن علمی حقوق بینالمللی کیفری شعبه اصفهان اضافه کرد: تقویت نهاد داوری به افزایش سطح آگاهی عمومی کمک کند و مردم و مراجعان دستگاه قضایی پس از آشنایی با مزایای داوری به ویژه در دعاوی قراردادها و تفاهمنامهها به این نهاد مراجعه کنند.
دکترشفیعی در پایان بر لزوم رعایت حقوق قانونی و شرعی مردم، دقت در ارجاع دعاوی، آموزش مداوم اعضای نهاد داوران و استفاده از معیار تخصص و تجربه در این موسسات تاکید کرد و گفت؛
دراین نهاد داوری باید ازفارغ التحصیلان حقوق استفاده بکنند نه از قضات بازنشسته و باید یک نهاد مستقل باشد نه اینکه دادگستری دیگری راه اندازی گردد و این امر را باید به خودمردم واگذارکند و از انحصاری در آید./ پژمان غفوری