رئیس مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی: محققان مراکز تحقیقات کشاورزی استان در تمامی حوزه ها در کنار اجرا حضور فعال داشته و دارند
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی: محققان مراکز تحقیقات کشاورزی استان در تمامی حوزه ها در کنار اجرا حضور فعال داشته و دارند
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده مراکز تحقیقاتی استان با حضور دکتر دهقانی سانیچ رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی، مهندس فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، روءسای مراکز تحقیقات کشاورزی استان، معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی، مسئولین استانی و محققان و پژوهشگران امروز چهارشنبه مورخ 24/09/1400 در سالن سردار شهید قاسم سلیمانی پردیس آموزشی و پژوهشی سعید آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده مراکز تحقیقاتی استان با حضور دکتر دهقانی سانیچ رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی، مهندس فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، روءسای مراکز تحقیقات کشاورزی استان، معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی، مسئولین استانی و محققان و پژوهشگران امروز چهارشنبه مورخ ۲۴/۰۹/۱۴۰۰ در سالن سردار شهید قاسم سلیمانی پردیس آموزشی و پژوهشی سعید آباد برگزار شد.

احمد بایبوردی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری و قدردانی از زحمات محققان مراکز تحقیقات کشاورزی استان با اشاره به سخنان وزیر جهاد کشاورزی که در مراسم هفته پژوهش و فناوری اظهار داشتند : هیچ تصمیمی در حوزه کشاورزی نباید اجرایی شود مگر این که مهر “تات” پای آن تصمیم باشد البته “تات” هم باید پای کار باشد و نباید اجازه دهد در این حوزه بدون حضور تحقیقات، اقدامی اجرایی شود. و  بدون “تات” امنیت غذایی نخواهیم داشت و این را باید کشاورزان و دامداران بدانند؛ برای ثروتمند شدن کشاورزان راهی به جز استفاده از دستاوردهای “تات” نداریم. و سازمان “تات” از ظرفیت های بالایی برخوردار است اما این قابلیت ها به خوبی شناخته نشده است که لازم است “تات” با معرفی ارقام و سایر فعالیت های پژوهشی، آموزشی و ترویجی در افزایش تولید و امنیت غذایی کشور بیش از پیش نقش آفرینی کند؛ هم چنین لازم است خدمات و دستاوردهای این سازمان توسط بخش خصوصی به جامعه معرفی شود. گفت: محققان مراکز تحقیقات کشاورزی استان ما در تمامی حوزه ها در کنار اجرا حضور فعال داشته و دارند، مثلا در بحث طرح احیای دریاچه ارومیه همکاران ما از صفر تا صد پای کار بودند از مرحله کاشت تا برداشت و کارهای مدیریتی و پژوهشی را انجام دادند .

 احمد بایبوردی اظهار نمود: در بحث جهش تولید دیمزارها موسسه تحقیقات دیم مراغه به طور مستقیم وارد عمل شد. که همه اینها مهم و تاثیر چشمگیری داشت.  

وی ادامه داد: در طول این ۴۰ سال همه همکاران ما در موسسه دیم مراغه، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، موسسه واکسن و سرم سازی رازی و مرکز تحقیقات در عرصه آموزش و ترویج با دستان خالی و کمبود اعتبارات کارهای بزرگی را انجام دادند هرچند با ایده آل ها فاصله داریم اما کارهای تاثیر گذار زیادی انجام داده ایم.

وی در پایان سخنان خود از رئیس و معاونین سازمان که همیشه حامی بخش تحقیقات هستند قدردانی نمود.

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی