جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵
پ
  • شناسه : 3022
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
  • ۰ دیدگاه
مدیرعامل شستا تاکیدکرد :

مدیریت جهادی در کلر پارس جریان دارد

مدیریت جهادی در کلر پارس جریان دارد
مدیریت جهادی در کلر پارس جریان دارد
  تبریزکهن-طی مراسمی ، آیین افتتاح سه پروژه مهم در شرکت کلرپارس باحضور رضوانی فر،مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، هیئت همراه وجمعی ازمیهمانان برگزار گردید.

تبریزکهن-طی مراسمی ، آیین افتتاح سه پروژه مهم در شرکت کلرپارس باحضور رضوانی فر،مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، هیئت همراه وجمعی ازمیهمانان برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز ؛در این مراسم پروژه های افزایش ظرفیت با رویکرد جایگزینی الکترولایزر نسل جدید BM به جای الکترولایزر های نسل قدیمDD و اسید سازی و سود ۳۰ به ۵۰ مورد افتتاح قرارگرفت.
رضوانی فر که در جمع خبرنگاران سخن می گفت ،با بیان اینکه شرکت کلر پارس به عنوان نمونه، یکی از شرکت های تحت پوشش شستامی‌باشد که موفق عمل کرده و وضعیت مالی و بورسی آن، کاملاً شفاف و قابل تقدیر است.
وی همچنین افزود:، پروژه هایی که به صورت مرتب در کلر پارس دنبال شده و یکی پس از دیگری مورد بهره برداری قرار می گیرند ،مصداق عینی
این موفقیت هاست و طرح های توسعه این شرکت بحمدالله همواره درحال اجرایی شدن می باشند.
رضوانی فر در پایان به افزایش سرمایه شرکت کلر پارس نیز گریزی زده، آن را مثبت ارزیابی نمود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

۱۳ خرد ۱۴۰۵

سازمان برنامه و بودجه پاسخ دهد؛ چرا مطالبه قانونی اعضای هیئت علمی را به حاشیه کشاندید؟

موضوع ترمیم حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، نه یک مطالبه غیرمتعارف است و نه امتیازی خارج از چارچوب قانون؛ بلکه بخشی از روند قانونی و مصوب برای جبران عقب‌ماندگی معیشتی جامعه دانشگاهی کشور است. با این حال، آنچه در ماه‌های اخیر موجب نگرانی و نارضایتی شده، نه اصل این مطالبه، بلکه نحوه مواجهه سازمان برنامه و بودجه کشور با اجرای آن است.

طرح مهتاب» در مدار اجرا، نیروگاه‌های خورشیدی در مدار بهره‌برداری؛ حرکت نوین برق آذربایجان شرقی ۱۰ خرد ۱۴۰۵
ورود ۱۶ مگاوات برق خورشیدی به شبکه؛ تجلی سیاست «تولید در توزیع در قالب «طرح مهتاب:

طرح مهتاب» در مدار اجرا، نیروگاه‌های خورشیدی در مدار بهره‌برداری؛ حرکت نوین برق آذربایجان شرقی

تبریزکهن- در یک روز بهاری، یعنی ۹ خرداد، مراسم بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی در شهرستان بناب با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی و دیگر مدیران شرکت‌های صنعت برق در آذربایجان شرقی، استاندار آذربایجان شرقی، فرماندار شهرستان بناب، امام جمعه و نماینده شهرستان بناب در مجلس شورای اسلامی و همچنین جمعی از اهالی منطقه برگزار شد.

پل میان تحقیق و مزرعه؛ تحقق یافته‌های علمی در عمل ۰۱ خرد ۱۴۰۵

پل میان تحقیق و مزرعه؛ تحقق یافته‌های علمی در عمل

بیش از سی و پنج سال است که در مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (سازمان تات) فعالیت می‌کنم و همیشه این دغدغه را داشته‌ام: آیا یافته‌های ارزشمند تحقیقاتی به دست کشاورزان می‌رسد یا بسیاری از آنها همچنان در مراکز تحقیقاتی باقی مانده‌اند؟ چرا پس از سال‌ها، فاصله عملی بین کشاورز معمولی و کشاورز […]

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.